Categorie

Trei rețete de sandwich-uri create cu pâine de la PAUL de Cristina Mazilu

filtrer

Publié le : 2014-11-17
Categorie: Presă

Trei rețete de sandwich-uri create cu pâine de la Paul de Cristina Mazilu, în cadrul „Bread Artists″

 

Brutăriile Paul și Cristina Mazilu, autoarea blogului Mazilique.ro, au organizat, pe 13 noiembrie, evenimentul „Bread Artists”: o sesiune creativă de pregătire a sandwich-urilor, în cadrul căreia 13 cititori ai blogului Mazilique.ro au propus rețete inedite, folosind ingrediente proaspete și trei sortimente de pâine de la Paul - pain complet, pain platine și pain flamand complet. 

Participanții la eveniment, răsplătiți cu titlul „Bread Artists”, au fost selectați în urma unui concurs desfășurat pe blogul Mazilique.ro. Cristina Mazilu a lansat provocarea către cititori odată cu trei rețete de sandwich-uri propuse chiar de ea, folosind cele trei sortimente de pâine de la Paul: sandwich cu pain complet, morcov, stafide și humus, triplu sandwich cu pain platine și vită și sandwich cu pain flamand complet și salată de creveți. Rețetele detaliate sunt disponibile aici.

„În cadrul proiectului Bread Artists, inițiat cu Cristina Mazilu, am ales să transmitem consumatorilor noștri că din pâine se pot face feluri de mâncare spectaculoase, ușor de pregătit și consumat. Cele trei propuneri de rețete de sandwich-uri create de Cristina cu pâinile de la Paul pot fi preparate rapid, acasă, pentru a fi consumate atât dimineața, cât și în timpul zilei ca o gustare sățioasă”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

„De cele mai multe ori, sandwich-urile sunt feluri de mâncare aflate într-o zonă banală sau chiar plictisitoare. Noi am încercat să le facem interesante, să folosim ingredientele creativ, în combinații inedite, ajutându-ne de texturi, condimente și un strop de imaginație”, a declarat Cristina Mazilu, autoarea Mazilique.ro.

În cadrul evenimentului „Bread Artists”, fiecare participant a pus în valoare pâinea de la Paul într-o rețetă proprie de sandwich, pregătită pe loc. Preparatele au fost create cu Le pain complet - pâine cu miez dens și de culoare închisă, perfectă la micul dejun, ușor prăjită și unsă cu unt; Le pain platine - pâine ideală pentru toast-uri cu șuncă afumată, jambon sau alte delicatese, care se păstrează foarte bine și poate însoți toate mesele unei zile, de la mic dejun la cină; Le pain 6 cereales - pâine din făină de grâu, secară, ovăz, porumb, semințe de in, grâu, orz, ovăz, susan și porumb, care merge foarte bine cu aperitive, brânzeturi și carne.

Cei mai talentați „Bread Artists”, câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 în cadrul evenimentului, au creat următoarele sandwich-uri:

Locul 1 - sandwich-ul botezat „Somon din țările calde”, realizat cu somon afumat, roșii uscate, frunze de valeriană și sos de muștar cu curry și cocos

Locul 2 – sandwich-ul „Proteina năzdrăvană”, care a combinat brânza de caju, bresaola, nuci și felii de măr

Locul 3 - sandwich-ul denumit „33”, cu chutney de mango, brânză brie, parmezan, roșii uscate, castraveți și salată rucola. 

Pentru mai multe detalii despre pâinile de la Paul, urmăriți pagina de Facebook a Paul România.


 

Distribuie acest articol

Top