Categorie

Prânzul la PAUL, mai delicios cu noile oferte „Menu du jour”

filtrer

Publié le : 2014-09-09
Categorie: Presă

Prânzul la Paul, mai delicios cu noile oferte „Menu du jour”


Brutăriile Paul își diversifică oferta pentru prânz sub umbrela „Menu du jour. Pentru o masă în stil franțuzesc, clienții se pot delecta cu patru combinații de produse la prețuri speciale, iar pentru o gustare lejeră, ei pot savura cele mai noi produse din meniul Paul: supă cremă de legume sau supă franțuzească de ceapă.

Oferta „Menu du jour” conține patru combinații delicioase: sandwich în croissant și tartă cu fructe, sandwich și ecler, supă și quiche sau supp și sandwich. Noile meniuri sunt disponibile în toate brutăriile Paul din București, iar în locațiile de tip chariot sunt disponibile variantele care nu includ supe. 

Menu du jour te ajută să combini mai ușor și mai avantajos produsele preferate din meniul Paul. Iar supele sunt gustarea perfectă pentru toți cei care își doresc un prânz ușor, bogat în vitamine și foarte gustos. Ele sunt preparate după rețete franțuzești, lejere și perfecte pentru o dietă echilibrată”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Supele Paul se regăsesc atât în ofertele speciale „Menu du jour ”, cât și separat. De asemenea, cei care doresc să savureze produsele „Menu du jour ” la birou sau acasă au posibilitatea de a le lua la pachet.

Distribuie acest articol

Top