Categorie

PAUL lansează o ofertă specială pentru iubitorii de cafea

filtrer

Publié le : 2014-08-28
Categorie: Presă

Paul lansează o gamă de recipiente portabile pentru cafea și o ofertă specială pentru iubitorii acestui produs

 

Brutariile Paul lansează o gamă de recipiente portabile pentru servirea cafelei, prin care clienții pot savura cantitatea dorită în orice moment: acasă, la birou sau la o plimbare cu prietenii. Noile recipiente pentru cafea de la Paul includ pahar cu capac de silicon de 350 ml, cană termos de 380 ml și termos de 600 ml. Recipientele de cafea se găsesc în toate brutăriile Paul din București.

„Cafeaua este una dintre băuturile preferate ale românilor, ziua nu începe cu adevărat până când nu savurăm o cană de cafea. Însă acest ritual este reluat de multe ori pe parcursul zilei, iar ocaziile de consum sunt tot mai variate și mai dese. De aceea, ne-am gândit să oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa cafea în cantități mai mari, la prețuri speciale și în recipiente foarte practice, pe care le pot lua cu ei oriunde și în orice moment”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Astfel, clienții care achiziționează noile recipiente Paul și revin în brutării cu ele pentru a achiziționa cafea vor plăti doar jumătate din prețul acesteia.

Distribuie acest articol

Top