Categorie

Brutăriile PAUL lansează campania de vară „Festivalul Fructelor”

filtrer

Publié le : 2015-07-21
Categorie: Presă

Brutăriile Paul lansează campania de vară „Festivalul Fructelor”

 

Brutăriile Paul relansează Festivalul Fructelor, campania care aduce clienților, pe timpul verii, o gamă extinsă de tarte delicioase cu fructe și alte produse răcoritoare în ediție specială. În acest sezon estival, Paul a introdus în meniu sortimentele de tarte cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeură și bezele, care se adaugă sortimentelor clasice de tarte cu căpșuni și zmeură. Toată gama de fructe va fi disponibilă în produsele TartelettesTartes și Charlottes.

„Pe timp de vară, este recomandat să consumăm cât mai multe fructe, pentru un surplus de vitamine și energie. Așa cum ne-am obișnuit clienții, la Paul punem în valoare fructele în cele mai savuroase tarte, pentru un adevărat “festival” al deserturilor răcoritoare. În gama extinsă de tarte cu fructe aceștia vor putea încerca numeroase combinații noi, care sperăm să le țina companie în zilele toride”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Clienții care achiziționează două Tartelettes cu fructe primesc una gratis, astfel încât ieșirile în oraș cu mai mulți prieteni sau colegi devin mai plăcute și relaxante. Gama de Tartelettes, Tartes si Charlottes cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeură și bezele va fi disponibilă în toate brutăriile Paul până la mijlocul lunii septembrie.

Tot pentru sezonul estival, brutărille Paul au introdus în meniu și gama de băuturi reci pentru zile calde „Boissons froides pour journées chaudes”. Aceasta include sortimentele de băuturi pe bază de cafea (cu aromele mojito, alune, vanilie și caramel), băuturi pe bază de ceai verde cu mentă (cu aromele mojito, fructul pasiunii, măr verde și zmeură) și băuturi pe bază de macarons (arome: zmeură, fistic, vanilie și ciocolată). Această gamă este disponibilă în toate brutăriile, nu și în locațiile de tip chariot, până la sfârșitul lunii septembrie 2015.

Seria noutăților de la Paul continuă cu serviciul de catering recent lansat care permite fanilor să comande platouri cu gustări delicioase, ușoare și variate. Mai multe informații despre produsele disponibile pentru comenzi se găsesc pe pagina de Facebook, pe TAB-ul special creat pentru catering.

Mai multe informații despre produse și oferte găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale Paul România.

 

Distribuie acest articol

Top