Categorie

La PAUL, cafeaua are aromele iernii, în noua gamă Cappuccino Collections

filtrer

Publié le : 2014-12-08
Categorie: Presă

În brutăriile Paul, cafeaua are aromele iernii, în noua gamă Cappuccino Collections

 

Brutăriile Paul își îmbogățesc gama de cafea cu trei noi sortimente de cappuccino aromate care descriu perfect atmosfera sărbătorilor de iarnă. Acestea se găsesc sub denumirea Cappuccino Collections și au arome de Amaretto, Scorțișoară și Portocală. Astfel, clienții Paul sunt invitați să înceapă sărbătorile alături de o ceașcă de cappuccino cald, în orice brutărie Paul din București și Ploiești.

„Cafeaua este tot mai iubită de români și credem că timpul petrecut în brutăriile Paul este cu atât mai placut în compania unei cafele bune. Pentru că ne place diversitatea și pentru că a venit sezonul de iarnă, cu atâtea arome și gusturi speciale, ne-am inspirat pentru a crea Cappuccino Collections, o gamă care combină gustul cafelei naturale cu aromele Crăciunului”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Noua gamă Cappuccino Collections este preparată din cafea naturala 100%, îmbogățită cu arome de Amaretto, Scorțișoară și Portocală. Cele trei noi sortimente sunt disponibile în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, la 200 de ml.

Distribuie acest articol

Top