Categorie

Intră în spiritul sărbătorilor cu gama „Ambiances de fête”, de la PAUL

filtrer

Publié le : 2014-12-16
Categorie: Presă

Brutăriile Paul introduc gama „Ambiances de fêteˮ cu produse destinate sărbătorilor de iarnă, în ediție limitată. Noutatea gamei sunt cele trei sortimente de cozonaci, care nu pot lipsi de pe nicio masă de sărbătoare: cozonaci cu nucă și cireșe amare, cu nucă și portocală, cu nucă și stafide. Pe lângă aceste produse, gama „Ambiances de fêteˮ conține diverse sortimente de torturi, mini-macarons, tarte și brioșe. 

Sărbătorile de iarnă sunt printre cele mai iubite de români. De obicei, acestea adună familiile și prietenii în jurul mesei festive, iar un desert bun îndulcește mereu atmosfera și poveștile. De aceea, am lansat în brutăriile Paul gama Ambiances de fête, în care am inclus cozonaci și deserturi delicioase, fără de care nu ne imaginam sărbătorile de iarnă. Astfel, ne-am propus și de această dată să le oferim clienților noștri cele mai apetisante idei pentru mesele festive și pentru cadourile oferite celor dragiˮ, a declarat Monica Eftimie Chief Marketing Officer, Paul România.

În gama „Ambiances de fêteˮ au fost introduse două noi sortimente de torturi: Bûche Poire Chocolat (tort din spumă de ciocolată, praline, mousse de ciocolată, compot din pere confiate, glazură de ciocolată) și Bûche Amande Abricot (tort cu aluat din pandișpan, migdale crocante, mousse de migdale, lapte, compot din caise confiate). Pe lângă acestea se mai găsesc torturile cu spumă de ciocolată, zmeură, cireșe, cremă de cafea, cremă de ciocolată neagră sau albă.

Alte produse special concepute pentru gama de Craciun sunt mini-macarons cu arome deosebite precum ciocolată albă și nucă de cocos, vanilie și căpșuni, praline, ciocolată și zmeură, ciocolată neagră, turtă dulce și portocală.

O altă noutate în gama de prăjituri sunt tartele tradiționale cu cremă de migdale, Galette frangipane. Conform tradiției, la prepararea acestora se ascunde în compoziție o figurina care reprezintă pruncul Iisus sau Fecioara Maria, iar cel care are norocul să o găsească în porția sa va avea noroc tot anul. Astfel, în tartele Galette frangipane de la Paul clienții pot descoperi surprize frumoase.

Produsele din gama „Ambiances de fête” sunt disponibile în toate brutăriile Paul din București, inclusiv cele de tip chariot, atât pentru cumpărarea pe loc, cât și pentru comenzi mai mari care se pot face în orice locație.

Distribuie acest articol

Top