Categorie

În luna îndrăgostiților, brutăriile PAUL aduc declarații dulci, în ediție limita

filtrer

Publié le : 2015-02-10
Categorie: Presă

În luna îndrăgostiților, brutăriile Paul aduc declarații dulci, în ediție limitată

 

În luna februarie, brutăriile Paul au pregătit pentru toți cei care iubesc și sunt iubiți o colecție de produse dedicate sărbătorii îndrăgostiților. Astfel, la Paul te așteaptă noile sortimente de eclere cu ciocolată sau zmeură proaspată, prăjituri Millefeuilles cu fructe exotice, macarons și torturi în formă de inimă, ideale pentru o declarație de dragoste fără cuvinte. 

În noua gamă se regăsesc două sortimente de eclereÉclair 3 choco (cu cremă de ciocolată albă, neagră și cu lapte) și Éclair framboise (cu cremă de vanilie, cremă de zmeură și zmeură). Prăjiturile în ediție limitată sunt cele două sortimente de Millefeuille: cu cremă de vanilie și zmeură și cu multe fructe exotice și parfumate, ambele în formă de inimă. Renumitele macarons se găsesc în variantele cu arome de ciocolată, vanilie și zmeură, iar brioșele franțuzești Tropezienne, acoperite cu glazură de ciocolată și vanilie, au luat și ele forma inimii.

„De la un an la altul, ziua indrăgostiților devine o sărbătoare tot mai populară printre români. Și pentru că franceza este limba universală a iubirii, Paul invită indragostiții să găsească inspirație și cadouri de efect, în noua colecție de Valentine’s Day. Cele mai apreciate deserturi din meniul Paul iau formă de inimă și devin o declarație în sine pentru cei care le primesc″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul România.

Brutăriile Paul vor sărbători luna îndrăgostiților prin concursuri dedicate pe paginile de Facebook și Instagram. Cei care participă pot câștiga deserturi în formă de inimă și își pot declara dragostea cu mesaje romantice, inspirate de Paul. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Paul România.

Distribuie acest articol

Top