Categorie

În brutăriile PAUL se sărbătorește luna îndrăgostiților

filtrer

Publié le : 2017-02-09
Categorie: Presă

În brutăriile Paul se sărbătorește luna îndrăgostiților

În brutăriile Paul se sărbătorește luna îndrăgostiților cu o colecție de prăjituri și torturi, deserturi perfecte pentru ziua iubirii. Cu fructe proaspete sau ciocolată, surprizele vin în acest an chiar în formă specială, de inimă.

Ideale pentru o întâlnire romantică în doi sau un cadou dulce, gama Paul cuprinde rețete delicioase pentru a surprinde plăcut persoana iubită: Millefeuile Coeur Framboise (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone și zmeură), Millefeuille Coeur Multi Fruit (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone și fructe), Millefeuille Coeur Choco (tort cu cremă de vanilie, ciocolată și fulgi de ciocolată), Coeur Framboisier (tort cu cremă de vanilie, zmeură și marțipan) și Sucette St. Valentin (acadea din ciocolată cu lapte și ciocolată albă).

Luna îndrăgostiților este un prilej de sărbătoare pentru cuplurile din toate colțurile lumii. Cum dragostea trece prin stomac, iar ziua iubirii merită marcată într-un mod inedit, am decis să readucem în brutării colecția dedicată acestei sărbători, care a fost apreciată de către clienții noștri în anii anteriori. Prăjiturile fine, ce au la bază rețete franțuzești, vin acum în formă specială, de inimă, fiind  soluția perfectă pentru cei care își doresc să celebreze dragostea cu o surpriză dulce”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Colecția de prăjituri de Valentine’s Day este disponibilă în toate brutăriile Paul din București, Ploiești, Cluj și Constanța, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 25 februarie 2017. Mai multe detalii despre produse găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale Paul România.  

 

Distribuie acest articol

Top