Categorie

Gustă un dessert a la francaise în brutăriile PAUL, din partea casei

filtrer

Publié le : 2016-10-20
Categorie: Presă

Gustă un dessert a la francaise în brutăriile Paul, din partea casei

 

De luni până vineri, clienții Paul primesc, la achiziționarea unui sandwich în baghetă, un ecler gratis. Sub sloganul ,,Gustă un dessert a la francaise!’’, noua campanie Paul își dorește să ofere o pauza de răsfăț. Clienții brutăriilor se pot bucura de gustul unic al eclerelor pregătite de maeștrii patiseri de la Paul, alegând din trei arome delicioase: ciocolată, vanilie sau cafea.

Prin noua ofertă ,,Gustă un dessert a la francaise!’’ ne dorim ca cei care ne calcă pragul să se poată bucura oricând de o pauză dulce, alături de sandwich-ul lor preferat. Vrem să le oferim clienților noștri produse de cea mai buna calitate la prețuri avatajoase, iar această ofertă cu siguranță va fi pe placul lor”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Noua ofertă ,,Gustă un dessert a la francaise!’’ este disponibilă în toate brutăriile Paul din București și din țară, până la data de 30 noiembrie 2016.

Mai multe informații despre campanie, brutării, produse și oferte găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale Paul România.  

 

Distribuie acest articol

Top