Categorie

Descoperă colecția Millefeuille de la PAUL

filtrer

Publié le : 2015-09-30
Categorie: Presă

Descoperă colecția Millefeuille de la Paul și câștigă o excursie la Fête des Lumières din Lyon

 

Brutăriile Paul lansează Millefeuille Collection, gama cu șase sortimente noi de prăjituri fructate și savuroase, prezentă în exclusivitate în brutariile Paul. Fanii Millefeuille pot degusta o varietate de rețete inedite, în combinații apetisante, pregătite special pentru această colecție. Pe lângă lansarea noilor produse, Paul anunță și un concurs special: la fiecare Millefeuille cumpărat, clienții au șansa de a câștiga o excursie pentru două persoane la „Fête des Lumièresˮ din Lyon, Franța, festival ce va avea loc în perioada 5-8 decembrie 2015.

Millefeuile este unul dintre cele mai faimoase deserturi franțuzești din lume, fiind pregătit dintr-o succesiune de straturi de foietaj aerat și crocant, unite între ele cu „crème à mille feuille/patissière”, cu diverse arome de fructe sau pe bază de cafea.

Millefeuille Collection cuprinde șase sortimente unice, preparate după rețete originale Paul: Millefeuille Amande Abricot (cremă de vanilie cu caise, mascarpone, fulgi migdale și caise), Millefeuille Caramel (cremă de vanilie cu caramel, bezele și fulgi migdale), Millefeuille Cerise Griotte (cremă de vanilie cu cireșe, mascarpone), Millefeuille Fraise (cremă de vanilie cu căpșuni, mascarpone și bezele), Millefeuille Noix de Pecan (cremă de vanilie bourbon, nuci Pecan și bezele), Millefeuille Pistache Framboise (cremă de fistic, cremă de vanilie cu zmeură, marscarpone și fistic). Această gamă este completată de Millefeuille Vanille, rețeta originală a prăjiturii care se află în mod obișnuit în meniul brutăriilor Paul.

„Millefeuille Collection este inovația pe care o aducem unui desert franțuzesc clasic, prin mixul de ingrediente inedite și apetisante ce vor încânta orice gurmand. Rețetele au fost gândite special de maeștrii patiseri ai Paul care sunt recunoscuți pentru inventivitate și produse cu gust inegalabil. Ceea ce ne diferențiază este faptul că la Paul, clienții pot găsi acum cea mai extinsă gamă de Millefeuille disponibilă pe piață. Și, pentru a încununa experiența acestei game deosebite, le oferim și o excursie la Fête des Lumières din Lyon, pentru a experimenta, în adevăratul sens al cuvântului,< >ˮ, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Concursul pentru marea aventură franțuzească se desfășoară în perioada 22 septembrie - 06 noiembrie 2015. Pentru fiecare achiziție de Millefeuille, casierul va lipi pe bonurile fiscale ale clienților un sticker cu un cod unic care trebuie păstrat în format fizic până la încheierea concursului. Pentru a participa, clienții trebuie sa acceseze tab-ul campaniei Millefeuille Collection de pe pagina de Facebook Paul Romania și să completeze un formular cu datele personale, înregistrând și codul de pe bon. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi validat după ce prezintă bonul fiscal cu codul unic care atestă achiziția produselor Millefeuille în perioada de desfășurare a campaniei: 22 septembrie - 06 noiembrie 2015, în brutăriile Paul din București și Ploiești.

Millefeuille are o poveste îndelungată în tradiția franțuzească, ce se reinventează an de an. În Franța au loc evenimente care celebrează acest desert, cofetarii din țară fiind invitați să reproducă cât mai creativ rețeta originală, element care se află și în ADN-ul Paul - zi de zi, maeștrii bucătari lucrează la reinventarea rețetelor pentru toate produsele, astfel încât clienții să se poată bucura de experiențe culinare complexe.

Mai multe informații despre campanie, produse și oferte găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale Paul România.

Distribuie acest articol

Top