Categorie

Delicatesele PAUL pot fi comandate acum prin noul serviciu de Catering

filtrer

Publié le : 2015-07-07
Categorie: Brutărille noastre

Delicatesele Paul pot fi comandate acum prin noul serviciu de catering

 

Lanțul de brutării Paul lansează serviciul de catering, pentru a răspunde nevoii crescute a clienților de a comanda, pentru diferite ocazii, platouri cu gustări delicioase, ușoare și variate. Prin intermediul noului serviciu, Paul România pune la dispoziția clienților opțiunea de a personaliza comenzile de produse în diverse combinații, care vor da savoare întâlnirilor importante de la birou sau evenimentelor speciale.

Clienții care optează pentru serviciul de catering al brutăriilor Paul pot alege dintr-o gamă diversificată de platouri cu produse dulci sau sărate, în varianta mini. Din dorința de a satisface chiar și cele mai exigente gusturi, platourile Paul din Collection Salée conțin produse precum: mini sandwich-uri, mini quiches și croissante sărate, mini tartines, mini feuillettes (produse din foietaj) și mini tarte sărate, iar platourile din Collection Sucrée conțin produse de mini viennoiserie (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini éclairs, mini macarons și mini entremets (mini prăjituri).

„Prin lansarea serviciului de catering am răspuns unei nevoi exprimate tot mai des de clienții noștri. Adesea, personalul din brutăriile Paul era întrebat dacă putem oferi și servicii de catering. Am decis să venim în întâmpinarea lor cu acest serviciu, din dorința de a fi cât mai aproape de ei, în momentele cu adevărat importante și speciale. Am pus la punct un sistem eficient din punct de vedere logistic, totul pentru ca fanii Paul să se poată delecta la evenimentele de la birou sau la cele de familie cu bunătățile cu care i-am obișnuit până acum în brutării”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Clienții care doresc să comande produsele Paul prin serviciul de catering trebuie să plaseze comanda cu 24 de ore în avans, fie la numărul de telefon 0758 088 848, fie la adresa de email dedicată catering@paul.ro sau folosind TAB-ul special creat pentru catering de pe pagina de Facebook Paul România.

După plasarea comenzii, clientul va fi contactat de către un reprezentant Paul pentru confirmare, dar și pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrării. Serviciul de catering este disponibil doar în București.

Mai multe informații despre produse și oferte găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale Paul România.

 

Distribuie acest articol

Top