Categorie

De Paște, dăruiește cel mai dulce cadou de la PAUL

filtrer

Publié le : 2015-04-02
Categorie: Presă

De Paște, dăruiește cel mai dulce cadou de la Paul

 

În perioada sărbătorilor de Paște, brutăriile Paul își îmbogățesc meniul cu produse concepute special pentru mesele festive sau pentru a fi dăruite celor dragi. Pentru a accentua atmosfera sărbătorilor, Paul a pregătit o gamă de preparate tradiționale compusă din cinci sortimente de cozonaci, pască, prăjituri și dulciuri în formă de iepurași de ciocolată.  

În gama dedicată sărbătorilor se găsesc cozonaci cu nucă și amarene, cu nucă și portocală, cu nucă și stafide, Cramique sucre raisins (cozonac cu lapte, unt și stafide) și Brioche sucre chocolat (cozonac cu lapte, unt și ciocolată). De asemenea, nu lipsește nici tradiționala pască cu brânză, ouă, stafide și unt. 

Și în acest an, brutăriile Paul vor avea în meniul de Paște renumitele deserturi precum: Millefeuille Oeuf Choco (prăjitură decorată cu ouă din ciocolată și alune), Lapin chocolat au lait, (iepuraș din ciocolată cu lapte), Amandes assorti au chocolat (migdale și alune în ciocolată) și Sucette chocolat lapin (acadele din ciocolată cu lapte).

„Gama noastră de produse pentru Paște a fost lansată din dorința de a fi mereu la dispoziția clienților cu produse alternative, de calitate, gustoase și inedite. Deserturile din această colecție pun în valoare gusturile și ingredientele specifice Paștelui în cele mai inspirate rețete franțuzești”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Produsele Paul dedicate sărbătorilor de Paște sunt disponibile în brutării până la data de 13 aprilie 2015. Acestea pot fi comandate pentru acasă, birou sau pot fi savurate în brutării. Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a Paul România.

 

Distribuie acest articol

Top