Categorie

Colecția PAUL Gourmet: șase croissante noi, în combinații dulci și sărat

filtrer

Publié le : 2015-01-28
Categorie: Presă

Colecția Paul Gourmet: șase croissante noi, în combinații dulci și sărate delicioase

 

Brutăriile Paul introduc în colecțiile de croissante dulci și sărate șase sortimente noi, preparate după rețete delicioase franțuzesti. Campania Gourmand comme un croissant aduce în gama Croissant sucrée (dulci) trei rețete cremoase și fructate, cu cremă de ciocolată, cremă de vanilie și zmeură sau cremă de ciocolată și alune, iar în gama Croissant salée (sărate) trei combinații apetisante: somon și prazbrânză de capră și roșii deshidratate sau bacon și sote de ciuperci.

Croissantul, servit alături de o ceașcă de ceai, cafea sau cappuccino, este simbolul micului dejun franțuzesc și produsul iconic cel mai vandut în brutariile Paul. Alături de varianta clasică, în Franța el este deseori reinterpretat, cu ingrediente dulci sau sărate care îi completează perfect aluatul fraged. Prin extinderea gamei de croissante, ne-am propus să oferim și clienților din România un mic dejun franțuzesc mai bogat și mai variat, cu șase rețete care vor încânta orice gurmand”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Noile croissante din gamele sucrée și salée sunt disponibile în toate brutăriile Paul din Bucuresti și Ploiești, inclusiv cele de tip chariot. Mai multe detalii despre campania „Gourmand comme un croissant” găsiți pe pagina de Facebook a Paul România.

Distribuie acest articol

Top