Categorie

Brutăriile PAUL angajează personal pentru noua locație din ParkLake

filtrer

Publié le : 2016-08-11
Categorie: Brutărille noastre

Brutăriile Paul angajează personal pentru noua locație din ParkLake

 

Celebrul lanț de brutării Paul caută peste 30 de persoane care să se alăture unei echipe nou formate ce va deservi noua locație din centrul comercial ParkLake. Cei interesați să ocupe un post în cadrul brutăriei Paul, într-o atmosferă renumită pentru eleganță și pentru calitatea produselor servite zi de zi, pot opta pentru posturile de casier sau lucrător în bucătărie.

Este foarte important pentru Paul să mențină un standard de calitate ridicat, cu care și-a obișnuit deja clienții, de aceea toți noii angajați beneficiază de instruire practică în brutărie, realizată de personal autorizat. Aceasta facilitează integrarea în echipă și conduce la o înțelegere mai rapidă a atribuțiilor.

Cei care doresc să aplice pentru un post în noua locație Paul trebuie să știe că lanțul de brutării oferă o serie de beneficii, precum posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă, bonus de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea. De asemenea, programul flexibil este și el un avantaj important oferit celor care aleg să se alature echipei Paul, program ce poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Aceștia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

Pentru mai multe informații despre posturile disponibile și modalitatea de aplicare, accesați Brutăriile Paul Angajează.

Distribuie acest articol

Top