PENTRU FIECARE TARTELETTE CUMPăRATă PAUL DONEAZă UN LEU CăTRE ASOCIAțIA MAGICAMP!

 

Lumea basmelor și a aventurilor pare disponibilă tuturor copiilor. Dar nu este disponibilă și copiilor cu afecțiuni oncologice. Noi vrem să fim siguri că toți copiii au șansa de a se bucura de plăcerile verii.
 

De aceea, prin programul de responsabilitate socială, „La PAUL, când iei, dai!”, pentru fiecare Tartelette cumpăratî, PAUL donează 1 leu taberei MagiCAMP, tabăra destinată copiilor cu afecțiuni oncologice, reușind astfel să contribuie la îndeplinirea misiunii organizației, de a-i ajuta să treacă mai ușor peste greutățile la care sunt supuși.

De la începutul campaniei, în aprilie 2016, am donat către asociație peste 12.000 de euro, sumă care a contribuit la susținerea taberelor de vară MagiCAMP și la achiziționarea obiectelor necesare pentru desfășurarea diverselor jocuri alături de copii. 

Asociația MagiCAMP sprijină și realizează tabere anuale pentru copiii care suferă de afecțiuni oncologice. O joacă luată în serios alături de medici oncologi, pediatri și voluntari care își doresc să ajute și să le ofere “joacă la greu” celor mici, într-un loc de vis, cu aer curat și verdeață. MagiCAMP a reușit să formeze o echipa formidabilă care, timp de 3 luni, va încerca să creeze câte o poveste pentru fiecare copil a cărui viață se împarte între casă și patul de spital.


Top